Hoe mogen we u helpen?

Wintersport met beperkingen?

Ongelooflijk hoe mooi je van de winter kun genieten. Ook als je wat minder goed ter been bent. Onze trip naar het Duitse Winterberg was dan ook echt iets om vaak te herhalen.

We vertrokken rond 6 uur 's ochtends vroeg met de bus naar Winterberg. Met maar liefst 38 deelnemers. 9 uur kwamen we al aan. Eerst uitgebreid aan de koffie met Duitse appelpunt. En daarna rond 11.30 uur naar de piste.

Kijken naar de skiers, de langlaufers en de sneeuwballengooiers. Wat gaat dat snel! En dat allemaal onder een strak blauwe lucht. Zo schoon, je ruikt de zuurstof bijna. 

Gelunched op de piste met een heerlijk buffet. Ja dat kunnen we wel in Winterberg. En daarna toch weer de piste op. Er waren zelfs een paar Zonnebloemers die zelf de latten onder bonden. En heelhuids beneden kwamen. Petje af!

Het was wel jammer, dat het dan rond een uur of vier al wat kouder werd. Wat dan gelijk een perfecte reden is om allemaal aan de glühwein te gaan. Zo gezellig!

Komende week verwachten we alle foto's bij elkaar te hebben. We plaatsen ze dan hier op de website. En ziet u er een foto bij die u zou willen bijbestellen? Even een berichtje en we mailen de foto gelijk. 

 

 


Bovenstaand nieuwsbericht is gepubliceerd op 12-01-2022. Dit bericht is met veel zorg en aandacht samengesteld. Desondanks kunnen wij niet volledig instaan voor de correctheid, volledigheid of actualiteit van de informatie.
Maak een afspraak met ons om de meest recente informatie te ontvangen.


Fysiotherapeute Thea. Specialiste in reumatherapie
meer informatie
Koffiecafe Janssen. 20% korting voor zonnebloemers
meer informatie