Hoe mogen we u helpen?

Ook de regio Neerbosch-Oost stelt zich graag aan je voor. Deze afdeling heeft overigens ook een eigen website: https://www.zonnebloem.nl/nijmegen-neerbosch-oost.  

 

Gijs van Middendorp; voorzitter.

Mijn naam is Gijs van Middendorp, ben 83 jaar oud en sinds 1966 getrouwd met Gerda en we wonen sindsdien in Neerbosch-Oost. We hebben twee dochters en zes kleinkinderen. Na mijn werkzame leven – 40 jaar bij Willem Smit- ben ik in 2001 in het zonnebloem vrijwilligerswerk terecht gekomen als secretaris van de Zonnebloemafdeling Neerbosch-Oost. Na deze functie ben ik ook een periode penningmeester geweest en vaak assistentie verleend bij het organiseren van verschillende activiteiten, zoals b.v. bij de busreizen met een rolstoelbus. Na het overlijden van de voorzitter Ton Hubers, ben ik voorzitter geworden en dat ben ik nog steeds. Gezien mijn leeftijd zij we wel op zoek naar een opvolger, maar zolang ik er nog het nodige plezier aan beleef, hoop ik wel, dat ik dit kan blijven doen, tot een geschikte persoon , het liefst uit de wijk Neerbosch-Oost, het kan overnemen.

Bert-Jan Reijnen; penningmeester

Mijn naam is Bert-Jan Reijnen, 51 jaar en woonachtig in het centrum van Wijchen. Ik ben sinds vorig jaar begonnen als penningmeester van de Zonnebloem Neerbosch-Oost. Ik werk graag met cijfers, dus deze functie is mij op het lijf geschreven. Ik vind het leuk om de mensen een leuke dag te bezorgen met de ontmoetingsmiddagen en zo mijn steentje bij te dragen.  Ik hoop dit nog vele jaren te doen.

Netty van Haaren-Derks; hoofd bezoekwerk.

Mijn naam is Netty van Haaren-Derks en ik ben Hoofd Bezoekwerk van de Zonnebloem Neerbosch-Oost. Ik heb twee dochters en twee kleinkinderen en een man. Verder wandel ik graag en houd ik van lezen