Hoe mogen we u helpen?

Een hele dag varen. En van alles beleven!

Ieder jaar varen we weer uit met het prachtige schip 'Eureka'. Een hele dag pure verwennerij aan boord van onze vaste zonnebloemboot. Kletsen, eten, drinken, uitwaaien aan dek, spelletjes, en iedere keer weer een geweldige loterij, we doen er alles aan u die dag echt te verwennen. Er vaart ook regelmatig een troubadour mee. Onze 'zeerover', die met zijn accordeon voor extra stemming zorgt. 

We vertrekken steevast om 09.00 uur vanaf de kade in de wijk Hatert in Nijmegen. En daar is voldoende parkeerruimte om iedereen vlak bij het schip te krijgen. En doorgaans zijn we weer zo rond 17.00 uur terug. 

Helemaal aangepast

En bent u wat moeilijk ter been? Geen probleem want het schip is rolstoelvriendelijk, er zijn aangepaste toiletten en is er een handige lift voor wie even van dek wil wisselen. En wanneer we met z'n allen weer een dagje weg gaan, zorgen wij er natuurlijk ook voor, dat er zelfs verpleegkundige hulp aanwezig is. Voor alle zekerheid.

Ieder jaar volgeboekt.

De vraag is ieder jaar weer enorm. En dan is wel het jammer, dat we maar 250 mensen kunnen meenemen. Daarom is het wel belangrijk dat u zich snel aanmeldt zodra we weer weten wanneer we kunnen varen.

Kunt u niet wachten? Vul dan hier alvast uw gegevens in. Dan hoort u als eerste wanneer we weer gaan varen. 

Gerniet van zo'n boottocht met al het leuks dat we voor u hebben kunnen bedenken. En maak gelijk nieuwe vrienden. Aan ons zal het niet liggen. Want tientallen vrijwilligers staan klaar u de dag van uw leven te bezorgen. Allemaal inbegrepen!

Meer weten? Stuur even een mail aan onze afdelingssecretaris Henny. Ze is bereikbaar via mail op secr.zonregionijmegen@gmail.com En ze gaat u alles vertellen over deze prachtige dag. 

Een indruk van zo'n dag?

Bekijk dan deze foto's. En dan krijgt u vanzelf zin om mee te gaan. 

Hij noemt zich Franswa Poerkwapa

Koffiecafe Janssen. 20% korting voor zonnebloemers
meer informatie
Fysiotherapeute Thea. Specialiste in reumatherapie
meer informatie